Restaurang

Saltsjöbadens Golfrestaurang heter Spoon!

Grabbarna som driver restaurang Spoon ansvarar även för driften av Saltsjöbadens kallbadhus och driver även restaurang Bryggan på samma bad. De har båda erfarenhet av att driva större verksamheter där matkvalitén är A och O.

Köksmästaren Mikael Ström är noga med detaljer i kombination med smak. Kan han inte stå för maten
ska den inte lämna köket. Festverksamhet och catering har även varit stor del av verksamheten och en lyckad tillställning utgår ifrån goda rätter och drycker, sen fyller man på med härliga gäster. Restaurang Spoon vid Saltsjöbadens Golfklubb är det senaste tillskottet i bolaget och grabbarna är otroligt nöjda med den responsen de fått från kunderna.

Restaurangen kommer hålla öppet alla dagar i veckan, och de har lyssnat på en rad önskemål från kunderna. 10e hålet är en liten kiosk halvvägs på golfrundan och även den sköter grabbarna. Nytt för i år blir att man även kommer kunna köpa starkare drycker där. Kiosken ingår nämligen i serveringstillståndet. Restaurangen har även genomgått en omfattande renovering där man bland annat har rivit en vägg för att få en mer välkomnande entré.

Menyn hittar ni på Instagram (restaurang spoon) och på Saltsjöbadens Gks hemsida.

Välkomna in på ett besök!

Open chat
Välkommen till Seniorgolfens hemsida. Hur kan vi hjälpa dig?